Lupa Kawan ??

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, December 30, 2011Total: 0 Comments



Assalamualaikum guys !

hyep guys . msti sedih kan bile org yg kite dah anggap macam kawan baek kita atau kwan rapat kita lupakan kita kn ? bila dah dapat kawan baru , mula laa nak lupa kan kita kn ? bukan nya suruh mesej , call , chat kt fb nga kita 24 jam pon . at least tegur laa kn ?

Ni x ! langsung x tegur . ok fine kalo xnk kawan ckp jea laa xnk kawan . cuma aina nak tau jea kenapa dye xnk kawan nga aina ! aina teruk sgt ke ? or maybe aina TAK LAYAK nak kawan dgn dye atau nga sape2 pon ! aina dah bnyk hilang kawan ! aina xnk kehilangan kawan aina dah ! aina cuma nak kawan yang btol2 anggap aina mcm kawan dye ! thats all !

Kadang2 aina fikir mcm mne diowg bole lupakan kita n b'kawan dgn org laen ? diowg xde perasaan ke ? cmne kalo kawan dye yg BARU tu ! buat dye cmni jgk ? aina bkn nyer nak kawan yg bole teman aina 24 jam pon . aina cuma nak kawan dgn org yg btol2 ikhlas nak kwn nga aina jep ! itu pon salah ke ?

or maybe ni pon salah aina jgk ! aina bnyk wat sakitkan hati org laen . aina mnx maaf sangat2 . aina harap aina dapat terus kawan dgn diowg biarpon aina x prnh jmpe ke n setakat chatting dalam facebook pon aina x kesah . bukan semua yang kita kenal tu baek n sanggup tolong kita kn ?

tapi aina harap sgt2 aina xkn kehilangan kawan dah ! 


THANKS FOR READING!