SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 !

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, December 31, 2011Total: 6 Comments
Assalamualaikum guys !

Bangun awal giler hari nih . aina bngun terus online . hehehe . tgk kat chatbox ade org tag aina utk segmen yg dye join .

WOW !! first time ade org tag aina . bangga lorh !so , aina pon rse nak join segmen nih . hehe

n thnx kat Wella sebab sudi tag aina ..



Syarat2 nak join segmen ni :
  1. korang kena buat satu entry yang paling ringkas bertajuk SEGMEN : JOM SERTAI SENARAI BLOG TERHEBAT 2012 ! dan jangan lupa letak sekali banner segmen ni dan terus link kan ke blog mira .
  2. Tag 3 orang kawan-kawan blogger korang dan pastikan diaorang tahu yang segmen ni dijalankan n kalo nak tag lebih ramai pon xpe. 
  3.  Like gambar tak comel ni kat SINI  ( x jmpe pon )
  4. Follow blog MIRA & AZFA  ** tak follow mira pun takpe ,tapi WAJIB  follow azfa okay 
  5. Like Fan Page MIRA  & AZFA  **TAK WAJIB ya semua atas kesudian masing2

    so , aina nak tag 3 org blogger yg follow blog aina ni :

    1. Eyra
    2.  Nas
    3. Anis



THANKS FOR READING!

6 comments

Saturday, December 31, 2011

hai akak...saya dari segmen yg sama..
sudah follow ^_^
sudi2la singgah ke blog saya...
http://princessdiaryme.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Saturday, December 31, 2011

hye dik . thnx sbb sudi follow ye . okey :)

Saturday, January 14, 2012

Hai awak , Kite dari segmen yg sme . Kite dtg nak terjah blogg awk , Terjah blog kite balek yea'

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Sunday, January 22, 2012

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

Sunday, January 22, 2012

IRA ARINA datangg buat lawatan sekolah sambil minum air vico ni !!
thanks join segmen ni :)
maaf lambat terjah korang ya :)

Friday, February 03, 2012

dari segmen yg sma
and dah f0ll0w awak.
sudi2lah jenguk@f0ll0w bl0g sya (^_^)

http://w0nder-gee.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-sertai-senarai-blog-terhebat.html

Post a Comment