Dah tak leh Update Blog !

Author: Shafinaz AinaTime: Thursday, January 05, 2012Total: 2 Comments

Asssalamualaikum ,
Uwaaaaaa !! aina rse nak nangis r . dh xleh nak update blog . lagi 3 hari nak blik ke hostel . 
spe laa nak tlg tgkkn blog buruk aina nih . uwaaaaa !! sobsobsob :'(

nanti xleh dah nak join Contest nga GA !! uwaaaaa !! sedih2 .alamak b'sawang laa blog aina nanti . korg jgn igt blog ni dah xde tuan k ! blog ni cume b'rehat buat smentara ! kalo nanti setiap bulan mse cuti , aina update r blog buruk aina ni . tu pon kalo bole cuti r . Uwaaaaaa !!! sobsobsob :'(

b'mula nyer kehidupan aina sbagai form 4 nnti . xtau sme ade nak pilih sains atau akaun ! aina pon xtau . adesss ! cam xde hala tuju jea aina nih . kang salah pilih plak nnti merana hidop aina . kne buat pilihan btol2 ni . kawan2 yg laen semua update status pasal SEKOLAH !! pasal SUBJEK pe yg diorg nak amik nnti . ade yg cakap xnk amik ADDMATH ! ishhh3 .

Addmath tu susah sgt ke ? aina rse aina mnt jea math . tp aina mnt sains jgk . gagagagaga >_<
kecut perut aina dgr nyer . cmne laa kakak nga abang2 aina dlu ea ?? adekah diorg mcm aina jgk ? atau aina yg t'lebih emosional ? kahkahkah

sebelum nak blik hostel nnti , aina nak blogwalking bnyk2 , bnyk novel aina yg x abis lagi ni n nak tgk cter2 yg blom sempat aina nak tgk ! uwaaaaa .

sobsobsob . mama xnk balik hostel lagi !!! bye2


THANKS FOR READING!

2 comments

Saturday, January 07, 2012

Sbr jela . Ape ley wat .. :))

Saturday, January 07, 2012

@kewchik huhu , sedih nyer

Post a Comment