IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, January 02, 2012Total: 1 Comments
Assalamualaikum guys !


Pagi2 bute dah join GA . hehehe


so , aina ditag oleh bdk comel ni : SYAM
n aina nak tag 3 org lagi bdk comel : erysha , miera , nany


*** klik banner utk join k !
Syarat-syarat :
  1. Mesti follow blog Mai dan Alyaayep .
  2. Like fanpage Mai dan Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .

    Bagaimana Hendak Menyertai ?!
  1. Buat entry yang bertajuk IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA '.
  2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
  3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
  4. LIKE fanpage blog kitorang .
  5. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas .
  6. Tag 3 orang rakan anda .


Hadiah-hadiah Yang Menarik :
  1. Editfully by Mai Mnbma .
  2. Editfully by Wany Iglesias 
  3. Editfully by Aina Hanani .
  4. Editfully by Nurul Syazwana .
  5. Header by Nurul Syazwana .
  6. Header by Aina Hanani .
  7. Header by Zata Zaini .


Barang-barang :
  • Pashmina ( 6 pemenang ) 
  • 5 pair lens bersama case ( 5 pemenang - akan dipilih ) 
  • Sejadah travel ( 2 pemenang ) 
  • Pashmina pelangi ( 2 pemenang ) 
  • Gelang Vintage ( 1 pemenang ) 
  • Lens ( 1 pemenang ) 
  • One unit wallet for men/lady ( 1 pemenang ) 
  • Rantai Moustache ( 1 pemenang ) 
  • Tudung Bawal ( 1 pemenang ) 
  • RM10 cash voucher ( 1 pemenang - nanti dapat discount RM10 ) 
  • 1 pairs lens with case ( 1 pemenang )

    Info :
  1. Wajib LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
  2. Lens akan dipilih , yang lain lain menggunakan random.org .
  3. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD
  4. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 . 
  5. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men . 
  6. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho
Senarai sponsor/blogshop ( wajib like dan add )


THANKS FOR READING!

1 comment

Monday, January 02, 2012

thanks ye tag budak biru pink..tapi..blog tu dah di block..
ni url baru ..


http://akumemangbudaksuperbpinkyminky.blogspot.com

Post a Comment