Contest Blog Gorgeous by Raraa

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, March 17, 2012Total: 1 Comments
Assalamualaikum guys :) 

so , mcm post td aina nak join contest yang ditag oleh Erysha . hahaha dh brape bulan tak join contest nih . ari  ni nak join k .

* klik banner kalo nak join k !

Tag :
Insyirah
Raihan

oke done . so , gud luck ! bye :)


THANKS FOR READING!

Update2 ! : Dah Lama Tak Buka Blog .

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, March 17, 2012Total: 0 Comments
Assalamualaikum guys ,

Sorry laa sebab dah lama tak update blog nih . aina lama dah x blogwalking kat blog2 korang tuh . tak sempat lah . homework bnyak gler ( chemist , sejarah , matematik , b. melayu and bnyk lagi laa ) .

Aina kurang ngam sgat laa nga chemist nih . dah laa cg bgi kertas suruh buat , kitowg blom bljar pape lagi . kalau laa kitowg nih form 4 xpe laa jgak dh tau asas2 mse form 4 . nih x kitowg bru jea naek form 4 , bru 3 bulan bljar . Ishhh3

kadang2 , takut jgak bile dah naek form 4 nih . aina takut , aina xleh bgi fokus mse cg mngajar . aina kadang2 mudah jep fikiran nk mlyang2 . hehehhehe *biese laa tuh , mcm laa kowg x pernah kan2 ?

so, tak bnyak nk cter kali sbb ..........

Aina kena packing baju !!!! ari ni dah nak blik asrama . uwaaaaaaa sobsobsob . bgos kan aina ?? ari ni nak blik , bru nak packing . alah ilek r pkul 4 bru nak b'tolak . Kota Bharu ke Besut bukan smpai 2 jam pon . sblom kol 6 smpai r .

k laa . last dah nih nnti kalo sempat aina join r contest yg aina kena tag tuh . buat mse skg nak g packing dlu , lps tuh bru kte buat apa2 yg patot .

bye :)


THANKS FOR READING!