Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments

Assalamualaikum . aina nak join contest lagi ! Ishhh3
syarat-syarat dye mudah jea tau. sapa2 yang nak join tuh klik laa banner comel lote nih . okey !

so, nak tag ---->

+ Tumaira
+ Hanis 
+ Aina



THANKS FOR READING!

Midldleof The Year GA By Izzah & Amira

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments


Assalamulaikum . nmpak tak banner kat atas nih ? so , hari ni aina nak join lagi GA . hehehe
*sori aina tamak ckit ! nk menang ! nak menang !

Senarai Sponsor :

  • Miraa Hussin
  • Erin Kahar
  • Intan Lea
  • Zaralyla Shop
  • Bags Aholic
  • Handmade by Zliah
  • ShawlsToLove
  • Dazzling Lens
  • Pink Lemon Closet
  • Sweetie Pretty Lens
  • De Closette
  • S h i d a h Tupperware
  • Azy Collection
  • LoveBag LoveBag Private Closet
  • N.N.R Online Shope
  • D' Golden Apple
  • Dee's Closet Shop
  • Momo Chan Collection
  • CAAH mini shoppie
  • Captivated Illusion
  • WeSellAlmostAnythingBaby
  • La Dva
  • Tudung Lovely Strawberry Collection
  • Fluffy Bunny Haus
  • Arissa Felt Craft
  • Dyanuraz Collection
  • Iris Raudhah Collection
  • HAiLady cuteStuff
  • Mustachic
  • Vintage Instinct
  • Miss Qi Closet
  • Perfumes
  • Hotz Mumma
  • ScarfSweet Honey
  • Little Panda Felt Craft
  • Mizna Online Shop
  • Darlina Boutique
  • Blog StoryCikHoneyBee
  • PinkUmmi
  • SweetyBeauty Shoppe



Twitter : Shafinazaina
Blog : Syafienaz Aina

---> nak TAG
+ Insyirah
+ Raihan 


THANKS FOR READING!

Letih !

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments

Assalamualaikum .
2 hari b'turut-turut aina tdo lewat, tido lepas subuh ! hishhhh ape nak jadi laa nih ! hehehe

semalam tido lewat sebab tengok citer harry potter lepas tuh gado nga budak nih sorang sebab dye tak puas hati . hishhhh cari pasal betol . lama laa jugak kitorang gado smpai ade orang tegur suh baek2 smula . hahaha kelakar pon ade .

hari ni plak , aina tido lewat sebab xcited nak edit blog smpai blog jadi cam gini ! oke kan ? lepas tuh aina join GA nga contest yg rakan blogger tagged aina . fuhhhhh lega rasa nyer . 

so , xnak bazir masa lagi !!! aina nak tido sekejap. kepala pon dah pening nih . *tak elok tau tido lepas subuh ! hehehe . xleh pkse dah nih , letih giler + pening kpale semakin mnjadi-jadi. dalam kol 9 atau 10 bngun laaa sebab nak smbg homework yg terbengkalai semenjak cuti b'mula. hehehe

k NYTE guys . wish me have a sweet dream ! papai <3


THANKS FOR READING!

Lomo Wave By Miraa Hussin & Amer Corner !

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments

Assalamulaikum . 

Nak join yang nih lak ! *comel gile banner nih !















                                   





THANKS FOR READING!

1st GiveAway by Nabila Medan

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 1 Comments
Assalamualaikum :)

Nak join GA plak ! hehehe



Nak tag :

+ Syafina
+ Nia
+ Fafa

oke done ! =)


THANKS FOR READING!

Contest ke-2 by Aien Story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 1 Comments
Assalamualaikum

Nak join contest nih ! sory lambat join . hehehe




so , ni DUA gambar senyuman yang aina nak tunjuk :










so , nak tag :

+ Zarith s
+ Izy








THANKS FOR READING!

New Look ?

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments
Assalamualaikum,
Dah lama x b'blogging kan ! rindu pulak rase . t'lalu sibuk dengan aktiviti harian , facebook pon kadang2 jea buka. takde mood langsung nak facebooking . kalau on9 facebook mesti gado nga budak sorang nih !!! malas dah nak cari gado . Ishhh3

So, semalam dari pukul 9 malam smpai laa pukul 4 pagi hari nih , aina edit blog ! akhirnyer jadi laa macam nih !!! aina tau takde laa cantik sangat tpi aina puas hati laa sebab dah lama tak edit blog. busy beb !!! kadang2 stress jgk ble coding tak jadi . bnyak kali try still tak jadi. tu laa lumrah nyer kalau jadi blogger kan ? 

27 MEI 2012 !!! befday aina . tak sambut pon sebab along, angah dan kakak semua xde . so , xde mood nk sambut . aina just beli kek mocha dan makan nga mak jep. adik lepak dgn abang angkat dye sebelah umah. ayah lak busy n kalau x busy pon dye bukan nyer makan kek ! hurmmmm. =(

Boring betul kalo semua adik bradik dh besar. alone jea kat umah . ade adik tapi mcm xde adik. sokay laa aslkan adik aina happy . mybe sebab semua abang2 kitowg dah kerja jauh2, dye jdi sunyi sebab xde abang. bruntung dpat abang angkat . hehehe

Actually , nak citer pasal wajah bru blog aina jep . tapi dah terbabas smpai situ plak ! hadoiii. so, camne nga blog aina ?? oke tak ?? kalau tak oke ckap laa , nnti aina boleh edit balik sbb cuti lama n ada peluang utk edit. hehehe

thats all aina nak citer . aina nak g join contest yang blogger2 tag aina . lama dah tak join contest . hope dapat menang banyak ! bye uollss ! adiooss ^__^


THANKS FOR READING!