New Look ?

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, May 29, 2012Total: 0 Comments
Assalamualaikum,
Dah lama x b'blogging kan ! rindu pulak rase . t'lalu sibuk dengan aktiviti harian , facebook pon kadang2 jea buka. takde mood langsung nak facebooking . kalau on9 facebook mesti gado nga budak sorang nih !!! malas dah nak cari gado . Ishhh3

So, semalam dari pukul 9 malam smpai laa pukul 4 pagi hari nih , aina edit blog ! akhirnyer jadi laa macam nih !!! aina tau takde laa cantik sangat tpi aina puas hati laa sebab dah lama tak edit blog. busy beb !!! kadang2 stress jgk ble coding tak jadi . bnyak kali try still tak jadi. tu laa lumrah nyer kalau jadi blogger kan ? 

27 MEI 2012 !!! befday aina . tak sambut pon sebab along, angah dan kakak semua xde . so , xde mood nk sambut . aina just beli kek mocha dan makan nga mak jep. adik lepak dgn abang angkat dye sebelah umah. ayah lak busy n kalau x busy pon dye bukan nyer makan kek ! hurmmmm. =(

Boring betul kalo semua adik bradik dh besar. alone jea kat umah . ade adik tapi mcm xde adik. sokay laa aslkan adik aina happy . mybe sebab semua abang2 kitowg dah kerja jauh2, dye jdi sunyi sebab xde abang. bruntung dpat abang angkat . hehehe

Actually , nak citer pasal wajah bru blog aina jep . tapi dah terbabas smpai situ plak ! hadoiii. so, camne nga blog aina ?? oke tak ?? kalau tak oke ckap laa , nnti aina boleh edit balik sbb cuti lama n ada peluang utk edit. hehehe

thats all aina nak citer . aina nak g join contest yang blogger2 tag aina . lama dah tak join contest . hope dapat menang banyak ! bye uollss ! adiooss ^__^


THANKS FOR READING!