Holaaa

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, July 20, 2012Total: 0 Comments

Assalamualaikum, Hollaaa ! 

Lama dah x update blog kan ??? dah dekat sebulan . bukan nyer malas, tapi masa yang amat mencemburui aina untuk terus update blog. 

so, tahun nih aina form4 and next year aina dah nak msuk form5 . lagi 5 bulan nak masuk form 5 !!! aina belum bersedia lagi. takot nak hadapi SPM !!! sekejap jep mase b'lalu kan , kan ??? ade aina t'bace yang kalo kte rse mase b'lalu dgn cepat tuh maksd nyer kiamat dh dekat ?? tuh aina xtau laa btul ke x. so , kte sbagai hmbaNya mesti laa tetap mnjalankan tanggungjawab kte sebaik mungkin.

esok kte puasa kan ??? akhirnyer tiba juga bulan Ramadhan ! so, jangan tinggal puasa tau ! semoga kte sebagai umat manusia dapat mnjalankan kewajipan kte sbgai hmbaNya. nasib baek laa terengganu dapat cuti hari ahad, so dapat laa aina bukak pose kat umah. huhuhuhuhu

pagi nih awal giler aina bangun ! * bangge kejap , hahahah . selalunyer kalo kat umah pkul 7 tak bangun2 lagi. oke laa sbb smalam tido awl . 

so, malam nih jangan lupa niat pose tauuu ??? malam ni  ramai2 pergi solat terawih. kite meriahkan lagi masjid n surau. sahur kena bangun awl ! aina dapat sahur 2 hari jea kat umah. hari ketiga pose kne raya ko hostellll !!!! sedihnyerrr !!! bagi adik2 tuh cubalaa utk b'puasa yer ???

so , selamat berpuasa bagi seluruh umat islam . semoga kita dapat mnjalani ibadah puasa kte pada tahun ni dengan sempurna dan mndapat keberkatan daripada Allah S.W.T. 

bye, Assalamulaikum =D







THANKS FOR READING!