Never Give Up !!!

Author: Shafinaz AinaTime: Sunday, August 05, 2012Total: 0 Comments
Assalamulaikum readers , 
Esok dah kne balik mktb balik. hurmmm tak sempat aina nak berblogging . masa yang aina ada nih aina tengok citer , decorate blog , dan TIDO ! hahaha

so , tadi mesti majority tgk match antara Datuk Lee Chong Wei dengan Lin Dan kan ?? mesti ramai yg sedih sebab Malaysia tak dapat pingat emas ?? sama nga aina jgak . masa tgk last match tuh mata dia dah 19:20. berdebor giler. *eleh bukan aq pun yang main. DLCW mesti lagi berdebar kan ??

biar pun kalah , kita still dpat silver kan ? oke laa tuh dari tak dapat pape. rkyat malaysia masih lagi berbangga dengan kejayaan DLCW ! ! ! ! bukan senang nak menang dan sampai ke peringkat nih. mybe takde luck. next time mane tau kot2 menang kalo masuk sukan olympic lagi kan ???

so, Datuk Lee Chong Wei jangan berputus asa ! ! ! kami tetap support dan bagi sokongan utk terus berjaya ! ! !

p/s : aku tak suke Lin Dan ! ! ! !


THANKS FOR READING!