Penat Pergi Lawatan

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, November 30, 2012Total: 0 Comments
hari tuh aku dah cerita pasal aku dapat pergi lawatan ke langkawi kan ? penat giler !

asal naek bas jea kami akan ngatok. tapi tuh laa pengalaman yang paling best aku dapat sebab dapat pergi bercuti dengan kawan2 aku tanpa family. kenangan nih aku tak akan lupa sampai bile !

ni ade sedikit gambar yang aku ambik !
*sebelum nak bertolak ke Pulau Langkawi ! pinjam bas MRSM Kota Putra kejap !
*kat dalam bas !

*budak perempuan seramai 25 orang ! xD

*ambik gambar dengan cikgu kaunselor ! xD

* seramai 30 org yg terpilih ! tak ckup rsenyer kat atas nih .

*lima orang jejaka aje yg terpilih bersama cikgu kaunselor jgk !

*ambik gambar kat puncak selepas naek cable car ! 

*pengalaman yang paling menarik sejak aq berusia 2 tahun ! =='

*me and my bestie ieda :)

thats all. nk pergi blogwalking pulak lama tak bw nih ! bye xD


THANKS FOR READING!

Change !

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, November 24, 2012Total: 0 Comments


akhirnyer blog aina dah diubahsuaikan. kalau dulu blog aina warna purple gitu tapi sekarang dah tukar warna dye. theme ape pon xtau. just decorate dye ikot kepuasan hati aina. and now i satisfied with it.

actually, theme warna purple tu datang dari kwan aina yang aina tak pernah jumpa selama nie. aina kenal diorang dalam fb. mule nyer kenal budak laki tu. n then jadi rapat sampai leh kenal kwan2 dye yang laen. gembira dapat kenal nga diorg. 

walaupun kadang2 gaduh. kitorang gaduh2 sweet gitu ! haha ape yang sweet nya ntah.

korang suke tak nga blog baru aina ? kalu tak suke n nak komen pape yang perlu aina ubah lagi blog beritahu laa oke ? aina terime. so , guys keep support mg blog :)

kamsahamida . assalamulaikum


THANKS FOR READING!

Hello there !

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, November 21, 2012Total: 0 Comments

sekarang nih semua rkyat malaysia tengah berdoa utk rkyat2 kat palestine kan ? kejam betol orang2 yahudi nih ! kanak-kanak yang tak bersalah dibunuh. kaum wanita nga orang tua pon kne bunuh. xde perikemanusiaan btol laa diorg nih.

smoga orang2 yhudi tuh akan dibinasakan oleh Allah s.w.t .

after a few months , aina x buka blog. rindu nak b'blogging. huhu. busy laa katakan ! next year nak spm dah. belum insaf2 lagi. online 24 jam. holiday laa katakan.

next week , kne g langkawi sbb ade lawatan smbil bljar kat mrsm langkawi. 30 orang jea leh pergi.dia pilih berdasarkan tpng bagi tahun nih. alhamdulillah , aina terpilih dalam program nih. bangga sehh. 

and aina gembira sangat2 sebab ahli keluarga dah bertambah. dapat anak saudara bru ! hip hip horeee ! haha dah tua aina kan ? dah jadi makcik pon. dpat baby girl. dah 2 orang anak saudara aq ea. 2 2 perempuan. haha

so , thats all laa aina nak citer . rindu nak join GA n contest anjuran bloggers2 semua. malam nnti nak selongkar semua nyer. hehe bye2



THANKS FOR READING!