Change !

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, November 24, 2012Total: 0 Comments


akhirnyer blog aina dah diubahsuaikan. kalau dulu blog aina warna purple gitu tapi sekarang dah tukar warna dye. theme ape pon xtau. just decorate dye ikot kepuasan hati aina. and now i satisfied with it.

actually, theme warna purple tu datang dari kwan aina yang aina tak pernah jumpa selama nie. aina kenal diorang dalam fb. mule nyer kenal budak laki tu. n then jadi rapat sampai leh kenal kwan2 dye yang laen. gembira dapat kenal nga diorg. 

walaupun kadang2 gaduh. kitorang gaduh2 sweet gitu ! haha ape yang sweet nya ntah.

korang suke tak nga blog baru aina ? kalu tak suke n nak komen pape yang perlu aina ubah lagi blog beritahu laa oke ? aina terime. so , guys keep support mg blog :)

kamsahamida . assalamulaikum


THANKS FOR READING!