Aziera Adenan's Segmen

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, December 03, 2012Total: 13 Comments
nak join segmen ! nak join tak ? senang jea nak join segmen nih . KLIK SINI tau !

so, syarat2 dye simple jea. jawab soalan nih oke ?

  1. Nama: Shafinaz Aina binti Ismail
  2. Umur: 16 
  3. Tarikh lahir: 27 Mei 1996
  4. Sekolah: MRSM Besut
  5. Hobi: Membaca novel dan tengok cerita anime 
  6. Bakat lain: Melukis kartun
  7. Personaliti: Seorang yang sensitif, mudah merajuk dan mudah marah 
  8. Warna kegemaran: Hitam, putih , coklat, biru
  9. Makanan kegemaran: Ayam paprik
  10. Minuman kegemaran: Mocca
  11. Nombor kegemaran: 3
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: bila tak dapat nak faham apa yang belajar
  13. Mood anda ketika ini: kurang baik dan sedih. *homework tak siap
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: I Give My First Love to You ( jepun bole tak ?) nih jea yang aina igt 
  15. Harapan masa depan: dapat straight a dalam spm. smbg belajar luar negara dan dapat jadi doktor atau engineer . In Shaa Allah 
  16. Nama kawan baik anda: Nur Azrida
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: Single
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: DSLR
  19. Haiwan kegemaran: Kucing 
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Korea
  21. Siapakah idola anda: Parents
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Cameron Highland
  23. Adakah anda takut pada hantu: Takut laa jugak kadang2
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: Mama
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Nak beli umah untuk parents, hntar parents pergi haji dan sambung belajar 


THANKS FOR READING!

13 comments

Monday, December 03, 2012

done follow :) btw dtg dari segmen yg same http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html visit mine back? :)

Monday, December 03, 2012

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen_6762.html singgah dari segmen yg sama :) done follow you!

Monday, December 03, 2012

done follow u follow back ok ;)http://bieho-overhere.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Monday, December 03, 2012

hi jumpa seorang budak MRSM di sini,salam kenal.jom baca mina punya entry pula http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Wednesday, December 05, 2012

Assalamualaikum, honestly saya dah follow blog awk. follow dan baca entry saya balik ye. Salam Perkenalan :)


http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Wednesday, December 05, 2012

done follow :) dari segmen yg sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Wednesday, December 05, 2012

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Wednesday, December 05, 2012

done follow :)
dari segmen yg sama http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Friday, December 07, 2012

Dari segmen yang sama , do follow me . done follow you :)
http://budakkecik-comel.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Saturday, December 08, 2012

dri sgmen yg sme. follow me back. done follow u. http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

Sunday, December 09, 2012

Hi. Ada penambahan hadiah :) http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/hadiah-bertambah-sila-ambil-perhatian.html

Sunday, December 09, 2012

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Sunday, December 30, 2012

Jalan-jalan cari pemenang. Insya Allah pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni (:

*Semua peserta harus ikut semua syarat yang ditetapkan. Jika tidak, penyertaan anda tidak akan diterima.

Sekian (:

Post a Comment