Kenapa Tak Boleh Follow ?

Author: Shafinaz AinaTime: Thursday, December 06, 2012Total: 1 Comments
semalam aina ada ajak kawan aina join Says.com ! kalau yg belum join tuh meh KLIK SINI untuk join . rugi tau kalau tak join. lepas tu dia suruh aina follow blog dia tapi aina dah bnyk kali follow blog dye. still x boleh. tak tahu kenapa. nih BLOG KAWAN aina . kalau sudi follow laa.

oke2 . so nak tau kenapa sesetengah tuh dah tak boleh nak follow blog kita ? maybe dah ramai yg tau, tapi aina just nak bagitau kepada newbie. so , kalau kite tengok kat blog2 orang laen kebanyakan nyer menggunakan button yg mcm tumblr tuh yg follow nga dashboard dan diorg xde widget follower. itu laa punca dye.

sebenarnyer, korang kne ade widget tuh bru senang nak follow . kalo nak senang letak jea dua2 .kalau yg pakai button follow tuh , mybe ade blogger yg tak boleh nak follow korang sebab dah capai limit 300 kte follow blog orang. * sama cam aina laa xleh follow blog orang gne button follow tuh.
so, bagi memudahkan untuk bagi blogger follow kite. letaklah widget followers tuh. yg gne blogskin mesti xtau nk letak mcm mne kan ? KLIK  sini untuk ke tutorial nak letak follower widget tuh.

sori sebab lama x update blog. nak join segmen nga giveaway pon x sempat. maybe lepas nih aina akan cube join yg kwan2 aina tag tuh. kalau baek hati klik laa iklan dekat atas tuh. tQ dear . bye


THANKS FOR READING!

1 comment

Thursday, December 06, 2012

weyhh.. :3 thanks.. n aq da letak button tu.. -.- follow da ke newbie nie..?

Post a Comment