Motor Merah !

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, December 03, 2012Total: 0 Comments
motor merah ? sape tu ? pakwe ke ? x maen laa motor merah. actually aina tengah tunggu posmen ! hohoho pakwe lame yang dah lama berpisah kerana perbezaan ketinggian ! ==' ada ke masalah perbezaan ketinggian jadi faktor clash ? hurmm who knows right? 
nak jadikan cerita, tak sampai sebulan lagi nk masuk tahun baru 2013 ! thats mean aina dah jadi budak form 5 ! senang citer nak amik SPM wooo. ! manyak susah hati xD
memang laa excited nak jadi form 5 nih. sebab nak jadi senior ! omo , senang nak buli junior ! kekeke xde laa . kalo jadi form 5 mestilah junior hormat bukan ? ramainyer adik aku nnti =='

tapi , aina rasa mesti form 4 akan boikot batch aina sebab tahun nih. form4 yang "tolong jaga" form 3. kurang  ajar laa diorang nih. ade ke patut masa kitorang pi dorm bdak2 form3, depa boleh buat rilek jaa atas katil. hang ingat kami nih tunggul kayu ka apa ? * masuk utara kejap noh. respect laa sikit even taknak pergi surau pon. berkecai hati depa buat lagu tuh. 
salah masuk tren laa plak. tadi nak citer pasal result, tapi dah kluar pasal budak form3 . rosak mood eden ! harap aina dapat result yang bagus utk semester 2 nih . chaiyokk ! fighting ! 
bye.
kejap2 . mintak tolong tekan icon comey nih. kamsahamida . comel laa awak ni

    


THANKS FOR READING!