Simple Giveaway by NFH

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, December 18, 2012Total: 2 Comments
yuhuuu ! banner kat atas nih OHSEMM ! COMEL ! CUTE dan seangkatannyer kan ? * ngaku cepat *
seriously, banner nih mmg ohsemm. * pujian yg ikhlas dan tulus dari hati yg suci murni bersih * ececece klik laa banner kalau nk join oke ?

dah name pon SIMPLE GIVEAWAY kan ? syarat2 dye pon mesti simple jugak kan ? nak tau tak ?
ni syarat2 dye :

  • Follow blog huda
  • WAJIB Follow dan Like semua para sponser --> CLICK SINI.
  • Buat satu entry yang bertajuk 'Simple Giveaway by NFH' .
  • Copy Banner pink dekat atas tu dan backlink link entry ni.
  • Letakkan link entry korang HANYA dekat link entry segmen ni sahaja (link entry lain atau cbox, tidak akan di terima).
*Perhatian!*
Ada Hadiah untuk Top Refferal dan Entry Yang Menarik juga. So korang bolehlah promote GA ni sehabis baik ye dan juga buat satu entry yang paling menarik. Ikut kreativiti masing - masing ^___^V


#bile laa aina nak buat GA sendri erk ? followers skit jea, takot xdapat smbutan nnti. tahun depan dah xleh update blog dah sebab dah nak SPM ! nnti lepas spm aina akan cube buat GA sendri ! korang support oke ! ^_^V


THANKS FOR READING!

2 comments

Thursday, December 27, 2012

tahniah .. menang ^^

http://www.nazlyizan.my/2012/12/review-pemenang-simple-giveaway-by-nfh-4.html

Thursday, December 27, 2012

tq !

Post a Comment