Tak Sangka !

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, December 14, 2012Total: 1 Comments
Hari tu, masa aq tengah syok layan FB ade laa sorang minah nih dye post gmbr dye yg hmmm agak KURANG SENONOH laa . memang terkejut n tak pernah aq sangka yang KAWAN aq akan menjadi macam tuh sebab terlalu BEBAS SOSIAL !

well, parent diaorang dah lama bercerai mase skolah rendah lagi. tapi itu tak menjadi satu faktor yang kita boleh berubah macam tuh. * tak baek aq dok citer aib orang kan ? xpe laa sje utk sharing *

masa dye post gmbr tuh, ramai jgk laa laki2 yg LIKE tuh. tapi aina tak like pon sebab kalau kita like gmbr yg tidak menutup aurat tuh kita pon boleh dapat dosa tau. ade jugak budak2 yang pi marah dye upload gmbr mcm tuh dan suruh delete . macam2 nasihat dah diorg bagi. TAK MALU KE KALAU ORANG YG TEGUR KITA TUH LELAKI ? aina ulang yea ! LELAKI ! ! !

tunjuk laa rasa malu skit. lelaki pon x suka kalau kau dok upload gmbr mcm tuh. dan yang paling aq sedih ! boleh pulak ko pergi MAKI diorang balik ? takde persaan malu ke weyhh ?

aina harap sangat yang dye akan berubah balik . aina happy sangat sebab aina dapat masuk asrama dan aina dapat jauh dari perkara2 yg x berfaedah. kawan2 aina yg skolah kat sini semua nyer terlalu sosial sngat. aina beruntung sebab kat asrama , dpt mcm2 pengetahuan lebih mendalam lagi tentang ISLAM .

# sedih dengar keputusan bola tdi ! but I'M STILL PROUD OF YOU HARIMAU MALAYA ! at least kita bermain dengan cara yang betul kan ?



THANKS FOR READING!

1 comment

Friday, December 14, 2012

ibu wani selalu mengharap wani dapat masuk asrama sbb taknak terpengaruh macam nielahh. :(
http://wanisukabercerita.blogspot.com/2012/12/bila-result-pmr-2012-nak-keluar.html

Post a Comment