True Friends ?

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, December 11, 2012Total: 0 Comments

wohooo ! cantik pic ! WELCOME TO REJECTION ? sebenarnyer aina sedih sebab aina rse semua kawan aina FAKE
tak tahu laa mybe aina tak layak utk menjadi kawan kpd diaorg or adakah aina tak layan utk mempunyai KAWAN ? arghhh 
semua orang aina nak kawan even dalam facebook or twitter aina akan kawan jea. tapi bile diaorg dah FEMES dan ade rmai kawan bru. aina dilupakan. sedihhh. aina bukan nyer tak nak TEGUR tapi faham laa aina duduk kat asrama, susah nak online! 
bila aina tegur diaorg balik, boleh pulak cakap aina SOMBONG ! k fine, kalau aina sombong korang boleh unfriends atau block jea terus ! aina tak kesah . 
and one more thing ! please dont tell me that i have changed ! i hate that words so much !
aina tak pernah berubah dan tak berubah ! aina tetap aina. korang belum kenal aina memang laa akan cakap aina nih berubah . cakap kasar laa, tak pedulikan orang laa. 



# aina tak suka bile ade orang nak tiru aina ! bila aina ckap mcm nih , dye pon nk mcm tu jgk ! hey, BE YOURSELF laa oke ! mood : sedih , kbye


THANKS FOR READING!