Yeay, Header Tukar Lagi !

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, December 28, 2012Total: 1 Comments
akhirnyer header aq bertukar lagi ! aq slalu tak puas hati nga kije aq sbb tuh aq tukar . kalau boleh stiap hari hari aq nk tukar. header baru nih agak kebudak-budakkan ! =.= aq rase semua header aq nmpak mcm budak2. 3 hari lagi aq nak jadi form 5 weyh a.k.a SENIOR ! tak bersedia lagi aku. belom matured lagi nih.

lagi malu kalau bdak JUNIOR lagi tinggi dari aq. oke fine aq sedar laa aq pendek ! sobsobsob (╥﹏╥). FAKTA ! adik aq lagi tinggi dari aq dye bru form 2 tahun depan. saiz kasut ? ya allah ! size kasut aq 5 , dye 9 ! ayah aku cakap nnti form 5 taktau laa size brape. agaknyer tak pakai kasut kot. hehehe gelak jahat ! walaupun dye lagi tinggi dan besar dari aku, dye still kebudak-budakkan lagi. tapi aq rse aq lagi manje kot. anak bongsu prmpuan laa katakan. (╯3╰)

insyaallah , tahun depan aq akan belajar sungguh2 ! tamo tido dalam kelas lagi. tapikan walau mcm mne pon aq berusaha utk taknak tido dalam , aq tetap akan TIDO jugak ! (╥﹏╥) . walau satu botol air aq minum tetap akan ngatok jugak. haishhh payah2 .

2014 aku nak tukar tema blog aku warne laen plak ! warne tema masih lagi dalam perancangan . aq taktau nak matching mcm mne warne. sme mcm header bru aq nih. wrne hitam aje. hrap ade pic kartun kat sebelah tuh jea aq tgk comel. aq pakai rembat jea kat mne ntah. 

nnti start saje 2013 ! aku dah tak boleh nak update, join segmen @ giveaway dan BLOGWALKING ! kalau korang follow blog nih tggl laa link korang kat SHOUTBOX tuh. tapi yg paling aq bengang masih ade jugak yg letak link2 iklan kt situ. weyh cakap jea laa kt shoutbox sruh aq klik iklan kt blog kau ! xyah laa ltak link kt dalam tuh. dan terpampang aq tulis kt WARNING tuh yg iklan2 DIHARAMKAN. kau nak makan duit haram ke ? bgitau jea kt shoutbox. nnti aq online aq klik laa.

#sorry laa kalau ade bahase yg kasar dalam entry nih. aq rase dah bnyak blogger2 yg cakap pasal iklan2 nih. harap korang faham laa ye. kbye 




THANKS FOR READING!

1 comment

Friday, December 28, 2012

saya pon tak suka tekan iklan. macam apa je -.-"

Post a Comment