Until The End... =.='

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, February 08, 2013Total: 1 Comments
sumpah aku tak tau nak update apa!!! tahun nih aku rase nak pergi jauh jea dari dunia blog nih! xde mase nak update blog, ni pon aku curi mase ckit lepas tuh baru aku nak sambung buat HOMEWORK aku yang bertimbun bin berlambak tuh. aku rase tahun nih mase cuti akan dipenuhi dengan homework dan kem jea. T_T
sebut pasal kem. bulan lepas dah ade kem. bulan 2 nih pon ade kem jgak. CREATIVE POSITIVE CAMP anjuran alumni mrsm besut. lepas tuh kem bagi unit biology. aku taktau laa sbb ape dye bagi kem biology nih. tpi hnya 30 org pelajer yang dapat pergi kem nih kt cameron highland. bulan 3 plak ade kem kecemerlangan akademik kali yang kedua kat cameron highland jugak! #taktau laa pasal ape pilih cameron highland jgk T_T. yng kem first kat plau langkawi. hoho jauh nyer pergi buat kem. haha, 
nih blum masuk bulan2 yang akan datang. taktau laa brape bnyak kem yang kitorang kne pergi. kem jati diri laa, kem gemilang laa, kem kecemerlangan laa, kem motivasi laa, arghh ikot laa kem pape pon. aku semakin takot untuk mnghdapi spm yang tak smpai setahun lagi nih. takot akan mnghampakan perasaan parents, guru, maktab and juniors semua. diorang semua bagi harapan yg tggi utk batch 96. bangga memang bangga, terharu memang terharu. tapi perasaan takot melebihi semua yang ade sekarang nih.
bile group diamond ditubuhkan, aku jdi lagi takut. bile ayahanda dan cikgu2 lain menaruhkan harapan dekat kami utk dpat 9A+ dalam spm 2013 nih, satu perasaan yang xtau nk explain mcm mne ckp BOLEH KE AKU DAPAT NIH. BOLEH KE KAMI BANGGAKAN MAKTAB. BOLEH KE KAMI TOLONG KAWAN2 KAMI SEMUA. mybe ade jea yg rse diorang mmpu, tapi tak bgi aku sebab aku takot diorng akan kecewa nnti. 
aq rse sakit hati bile ade sorg minah nih, yg aku xtau knpe, agaknye dye jeles or sakit hati sebab ade group diamond nih. nak jea aku sound dye tuh ape ingat senang ke nak berjaya nih, ingat senang ke nak belajar nih.   satu fkta yng paling tepat bagi diri aku ialah aku seorang yg lambat utk faham sesuatu yang diajar. lagi tepat aku bagi PENDING!!! sometimes dalam kelas aku tak faham bile cikgu2 ajar, aku kne blajar balik selepas tuh sama ada sorng diri atau dengan kawan aku. abih spm bru aku akan hidupkan balik blog nih. kbye T____T


THANKS FOR READING!

1 comment

Saturday, February 09, 2013

Hadiah simple tu dah sampai ek? Terima kasih sbb inform Ain. Boleh bagi link daftar http://ysmcdn.com/share/my/ tak? Ain nak join dan buat duit...hehehe thanks again! :D

Post a Comment