1st Double Giveaway by AinMfna

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, May 29, 2013Total: 3 Comments
sory laa aina xde banner. T__T


THANKS FOR READING!

3rd Annivesarry GA Blog by Emas Putih

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, May 29, 2013Total: 4 Comments
As-Salam


22 MAY 2013 - 05 JUNE 2013




THANKS FOR READING!

Big Giveaway by Alia Ali Ahmad

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, May 29, 2013Total: 1 Comments
Top Referral :
  •  Novel + Topup RM 5 x 1 Pemenang
Random :
  • Pashmina x 2 Pemenang
  • Bawal x 2 Pemenang
  • Keychain 'melaka' x 7 Pemenang
  • Topup RM 3 x 4 Pemenang
  • Topup RM 5 x 2 Pemenang
  • Bookmark x 4 Pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 Pemenang
TAGGED:


THANKS FOR READING!

27 MEI 2013

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, May 27, 2013Total: 0 Comments
HYE PEEPS! 
27 MEI 2013??? hari nih kiranye aq dah berumur 17 tahun! dah tua aq rasa. tahun depan 18 , lepas tuh 19, 20, 21, 22, 23 dan blablabla.... Insyaallah kalau umur aq panjang dan masih sempat untuk mencari kerdhaan dan kberkatan Allah. syukur Allah masih bgi peluang kt aq untuk terus bernyawa supaya aq dapat berusaha kearah yang lebih baek.
tahun nih aq spm, dah x lama lagi nih... jantung aku rsa mcam nak pecah dah kalau dengar pasai spm nih. skrang nih pon tgh tggu result semester 1 nih. waaaaa mntak2 laa aku dapat 3.9 keatas. jangan laa turun! huhuhu sobsobsob T______T
dah lama aku tak update blog aku nih... biasa laa tuh budak asrama kan. aku igt cuti semester 1 nih, aku nak lari jauh-jauh dari lptop aq nih. tapi apakan daya, pujuk rayu laptop aq nih buat aq jadi gatal tangan nak sentuh. hehehe
so, aku malas nak citer banyak2...... korang wish laa BEFDAY aq nih. hahaha k gurau k!!!!
aku nak edit balik blog aq nih. dah nmpak serabut. nak g buat header bru lak. k chawww dlu.....



THANKS FOR READING!