Tips: Untuk Nafas Berbau

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, June 04, 2013Total: 1 Comments
Tips Untuk Nafas Berbau!!! nafas berbau ke? korang try laa tips nih. insyaallah mnjadi kot. 

  • Ambik 2 sudu besar Madu, 1 sudu kecil Serbuk Kayu Manis dan 1/4 air kosong/air tapis. 
  • Campurkan kesemuanya, Kemudian diminum. 
  • Cara minumnya dikumur-kumur sebelum telan air tersebut sehingga habis. 
  • Teknik ini dapat membuat nafas tetap segar sepanjang hari. 


p/s: Orang Amerika Selatan biasa meminum ramuan tersebut di pagi hari.

credit to: ckgu Anuar 


THANKS FOR READING!

Bile Otak Takde Idea!

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, June 04, 2013Total: 0 Comments
aku tak tau nak update apa dah, sekarang nih otak aku tengah fokus SPM jea. x lama dah aku nak spm nih. ayoyoyo!!! bile laa aku nak insaf nih, kononnye mse cuti nak study. Hakktuihh btol asyik maen game nga online jea... hehehe

tahun nih xde mood untuk update blog, sebab tuh laa blog nih xde pengunjung!!! sobsobsob T____T . aku bukan nyer pandai sangat berblog nih, idea pon kurang. segmen nga ga pon aq kurang dah join sebab aku kan dok asrama so susah laa nk tau perkembangannyer. #ayatskemapelikjea!!! x kesahh pon XD

malam nih aq nak blogwalking kejap lepas tuh bru aku nak sambung buat homework! cuti dah nak abih nih. homework habuk pon x siap lagi. camne laa aq nak spm nnti yea??? #gtg now! kbye

#malasnyer!!!

p/: al-fatihah buat S.Shamsuddin yang telah meninggal dunia pada jam 10.56 pagi
tadi. bru jea tgk citer lakonan arwah smlm kt tv2 #BujangLapok. :'(





THANKS FOR READING!