SPM is Just Around the Corner ! ---___---

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, October 15, 2013Total: 0 Comments
#slmenyer MJSC GAGS! 
tak sampai sbulan pon lagi SPM nie. aku belum sedia lagi nk SPM nie. trial aq pon cukup2 makan jea. mintak2 laa aku boleh mintak program spc nie. aku still konfius sme ade nk plih engineering atau medic ! both aku minat tapi aku takot xleh nak go on. ya Allah, bagi laa petunjuk kat aku utk plilh yg mne sesuai.

maybe lepas spm kot aku akan BEROPERASI blik untuk "membasuh" blog aku nie. skrg xde mase dah nak edit2 blog. tggu lps spm bru laa aku nak joli sakan. now im going to finish my hmework! i think laa. kbye T____T



THANKS FOR READING!