First Post In 2014

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, January 27, 2014Total: 0 Comments
well ini post pertama aku dalam tahun 2014! haha
aku malas dah nak update, takde mood. frust lepas tak dapat spc kot. biar laa tak ade rezeki kot. hmm, aku still confius lagi sama ada nak pilih engineering or medic. dua-dua aku minat tapi takot salah pilih nanti. 
no pin UPU pon aku tak beli lagi nie. bile entah aku nak pergi beli. esok lusa kot sebab aku paksa kakak aku pergi bandar dan bagi alasan nak beli no pin tuh. Act, aku nak pi sebab nak bank in duit baju yg aku beli online. hoho first time beli baju online nie.
Aku beli baju wolf 88. dah lama teringin nak beli baju nie dan akhirnye tercapai jugak. nasib baek murah jea. duit aku simpan tahun lepas banyak lagi. Tapi lama laa nak tunggu baju tu sampai rumah aku. T^T
2 hari lepas, ingatkan my brothers nak balik rumah cuti. tapi abang yang sulung plak tak dpat cuti. sedihh giler sebab lama dah tak jumpa. tapi yang lagi sedih, anak saudara aku yang no 2 nie demam panas masuk wad. kesian dah laa kecik lagi. harap2 amira sihat jea. dah laa abang sulung aku tu takleh cuti nak balik sabah nak tengok anak die. nasib baek ade bakal abang ipar aku yang kije kat sabah tolong uruskan cuti abang aku. 
family aku dah macam family tentera dan hospital :3
ayah aku dulu bekas askar pastu jadi polis, then sekarang kerja kat tempat saham. dua-dua abang aku kerja askar Navy. bakal abang ipar aku tentara darat  :3 kakak ipar sulung aku doktor, bakal kakak ipar aku no2 nurse dan kakak aku study MA (aku pon xtau apa dia). die tgh apply kerja skrg nie
sekarang tggal aku dan adik bongsu. kakak sepupu aku cakap aku kena cari suami tentera jugak or yang brkaitan dengan udara. PILOT kot. haha amiin :P
Esok laa pulak aku update, nak tido dah ngatok. sekarang aku nak belajar tido awal. bye assalamualaikum :D


THANKS FOR READING!