Ada Hikmahnya :)

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, February 01, 2014Total: 0 Comments
Sedihh bila tengok kawan-kawan aku dah ada yang masuk U atau kolej. lagi sedih bila aku dah dapat tawaran pergi temuduga, aku tolak. maybe ada hikmah semua yang b'laku. maybe apa yang aku pilih sekarang nie adalah petunjuk dari Allah. lepas aku fikir-fikir balik, maybe nie petunjuk dari Allah untuk bidang apa yang aku nak pilih untuk masa depan aku.
Esok, aku buat keputusan yang paling penting dalam hidup untuk isi UPU nanti. semoga apa yang aku pilih esok akan memberi peluang yang lebih cerah untuk aku. Amiin :)
Result SPM tinggal masa jea nk keluar. Berdebar pulak aku. 
Bila fikirkan harapan mak ayah, keluarga, cikgu-cikgu, maktab rasa berdebar tu makin kuat. Bila cakap kat kwan2 diorg mesti kate 
#mung xpe sep star dohh

#alohh, koya debar komfem straight a doh mg kkgi
apa yang aku nak cakap AMIIIN! kata2 korg nie satu doa. tapi tak semua manusia akan kekal kat atas. maybe mase nie diorg akan turun balik. macam roda. 

Aku takot selepas result keluar nanti, result aku xdapat mcam yang diingini. hancur harapan orang2 yang aku sayang. Ya Allah, sesungguhnya aku takut bila semua tu berlaku. tapikan nak buat macam mane dah name pon kehidupan. 


THANKS FOR READING!