DAPAT GAJI! WOOOO ^^

Author: Shafinaz AinaTime: Thursday, February 27, 2014Total: 0 Comments
Dah 5 lima balik kelantan baru nk update blog??? Seriously, aku malas!!! hari ni update blog pon sebab aku tolong kawan aku, AISYAH edit blog dye. "KESIAN" blog dye HANCUR dilanda ombak rindu! #krikkrikkrik . Alang-alang dah tolong orang edit blog, kenapa aku tak tolong blog aku sendiri? bosan+muak tengok tema blog sama jea tiap-tiap hari. 
Jadi bile aku tolong edit blog Aisyah nie, aku pon edit laa blog aku jugak. Hasilnya jadi macam sekarang laa. Tapi masih dalam proses O3O
Berkenaan dengan gaji aku pulak. YESSSS!!! aku dapat RM618.80 dalam mase 12 hari kerja. First gaji tuh.. Simpan dalam beg duit elok-elok.
Ayah aku cakap.. #Bila laa pa nak rasa duit gaji mg nya. Alaa, nanti dapat kerja bagus, aina belanja satu family! 
Ok laa tuh dapat rm600. Penuh laa jugak dompet aku XP
Sekarang nie yang tengah sakit hati, bilaa laa tshirt wolf aku nak sampai!!!! dh dekat sebulan ni! tapi bila buka pages dye nampak kesian laa pulak. sebab ramai customer duk complain bila barang nak sampai. Sebab kalau nak jual ONLINE kena tanggung risiko. Supplier dye pon kita kena periksa jgak. Takut kena tipu pulak nanti.
Esok aku update pulak! Bye   

    
THE AUTHOR 
SHAFINAZ AINA


THANKS FOR READING!