DENGKI???

Author: Shafinaz AinaTime: Thursday, February 27, 2014Total: 2 Comments

Seriously, aku paling menyampah orang macam ni!
Tak salah kalau nak dengki dengan kawan-kawan. Tapi tak perlu laa sampai nak burukkan dia depan orang lain. 
For me, kalau dengki dalam pelajaran tak apa laa. Tapi jangan laa sampai dengki #terover sangat. Jadikan perasaan dengki itu sebagai semangat untuk kita terus berjaya.
Some people, buatkan perasaan dengki tu sampai tak bertegur dan benci. SANTAU pun ada. Kita perlu pandai kawal emosi diri kita sendiri! peace ^^V


THE AUTHOR   
SHAFINAZ AINA


THANKS FOR READING!

2 comments

Friday, February 28, 2014

taksuka orang dengki2 nih . rasa nak tumbuk je muka . Huhuhu .

Saturday, March 01, 2014

campak je kat laut orang camni ^^

Post a Comment