Balik Kampung & Result SPM

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, March 21, 2014Total: 4 Comments
Dah lama tak update. For the followers, nnti aku follow balik. 2 3 hari ni tak mampu nak buka laptop. sebab sekarang ni duduk kat perak sebab my second brother nak kahwin. Sini takde wifi free, so nak tak nak kena langgan broadband. Dan ni yang aku malas. Broadband yang aku gune ni kejap line ok, kejap x. Tibe-tibe jea dia mati.
And for my result, walaupun tak laa sehebat straight's a. Aku tetap bangga sebab tu semua atas usaha aku sendiri. Seriously, sikit pon aku tak menangis sebab dah ni memang takdir aku. And tq kpd Cikgu Ghazali dgn Madam Salwa sbb bagi aku sokongan mase amik result hari tu. Diorg cakap insyaAllah, aku mampu capai apa yang aku nak nanti. Amiin. 
Keputusan aku hari tu, tak laa capai target aku. Tapi alhamdulillah, dapat 3a+ 3a 2a- dan 1b+. Yaaa, perasaan agak menurun mase tu, tapi tetap senyum sebab itu jea rezeki aku. Terima kasih ya Allah. Dan buat cikgu-cikgu maktab aku, maaf sebab tak semua aku pergi jumpe. Sebab aku dah hancurkan harapan diorg utk dpat straight's a. InsyaAllah, bila aku dah berjaya capai cita-cita nnti, aku akan jumpe diorg.
And tq utk mak ayah aku, walaupun aku tahu diorang sedih sebab aku tak sempurnakan keputusan aku dengan baik. Walaupun keputusan tak capai target, tapi aku still dapat hadiah. Tq sebab beli ipad baru. ingatkan nak beli iPhone sebab blackberry lama aku dah tunggu nak buang dalam kuali. Lepas fikir2, aku jarang guna phone, so aq beli laa ipad. And aku lebih selesa guna nokia hitam putih aku nie dari guna hndset canggih. Lagipun, kalau ipad boleh download game banyak2. haha

p/s: nak tunggu iPhone 6 keluar ah dlu ^^




THANKS FOR READING!

4 comments

Friday, March 21, 2014

wow :O tahniah babe! :D

Saturday, March 22, 2014

ok lah tu...alhamdulillah...smga terus brjaye di mase akn datang...;)

Saturday, March 22, 2014

wah!! tahniah!! result kita sama la.. 8A 1B...

Saturday, March 22, 2014

Tahniah !! Banyak lagi rezeki kat lain.. Usaha lagi ye kawan..
P/s: Tak payah la iPhone 6 >_<

Post a Comment