Blogger.com Menyakitkan Hati

Author: Anna QTime: Monday, March 17, 2014Total: 9 Comments
Entry ditaip dengan tangisan tak berlagu. Ceitt dah laa semalam mu kalah lawan liverpool. Hari ni buka blogger tengok kat dashboard semua blog yang aku follow hilang! Arghhhhh stress nye aku.
Hilang? Mcam mane leh hilang. Nak bukti? tengok sini 
Sejak semalam lagi jadi macam nie. Aku tak tau kenapa. Dah try refresh banyak kali still jadi macam ni. Dah clear cookies kat google chrome pon takleh. Guna ccleaner pon tak boleh. Ingatkan masalah internet ke apa. Tapi guna tengok youtube or buka web laen laju jea. Buka akaun blog yang lagi satu keluar jea blog yang aku follow. Macam mana nie? someone tolong.
Dah laa nak follow orang pon still tak boleh lagi. Ada sesetengah dah boleh follow guna alternatif lain yang *MoreOptions tu kan? Tapi aku nak log in email blog aku ni pon tak boleh. 
Haaaa! terus jadi camtu. Stresss. Tau laa result dah nak keluar ari khamis ni. Jangan laa tambah kestressan aku #ade ke kestressan ? ==' Mintak-mintak laa pihak blogger boleh selesaikan masalah nie cepat. Dah banyak kali aku hntar yang Send Feedback tu. xde pape pon =='
Hilang dah mood aku nak blogging. Maybe off sampai keluar result kot. haha. Yang ada satu blog yang aku follow tuh, guna button follow bukan google friend connect tuh. Maybe sekarang aku guna button follow tu dulu. Nak selesaikan hutang follow sponsor ga yang aku join T^T. Adioss 





THANKS FOR READING!

9 comments

Monday, March 17, 2014

yang blogger list tu pun saya byk kali kena..tapi sye try refresh byk kali n main2 tekan button warna oren kat sebelah reading list. alhamdulillah menjadi..

Monday, March 17, 2014

@nur azrina yeke? nanti aina try jadi ke x . ^^

Monday, March 17, 2014

hm sedih kan T_T

Tuesday, March 18, 2014

Kadang2 sis pun kena macam ni jugak, tapi refresh banyak2 kali baru keluar semua bloglist.

Wednesday, March 19, 2014

mama ada tuto untuk dapatkan follower kita balik..

semak di www.mamaniza.com

Wednesday, March 19, 2014

saya punnya pun jadi macam tu .. tak tahu nak buat macam mana lagi .. sejibik jd mcm tu .. tunggu pihak google je la kott. -,-

Thursday, March 20, 2014

betul lah.. dah lama dah.. langsung tak boleh nak follow orang

Friday, March 21, 2014

sama laa kita dearrr.. ~.~ domain blogspot ni sakit ni.. sob..sob..sob..

Friday, March 21, 2014

google friend connect mmg problem ..

Post a Comment