Dikala Aku Bosan!

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, March 11, 2014Total: 0 Comments
Pukul 4.30 PAGI aku post entry??? Seriously, aku memang tiap-tiap hari jadi burung hantu kalau duduk kat rumah. Jarang nak tido awal. Kalau tido awal pon kena tunggu abang-abang dengan kakak aku balik cuti kat rumah. Aku ni agak penakut sikit. Aku dah pernah kacau dengan something dan penyangak(manusia) dulu. Jadi agak menakutkan laa.

Kalau adik beradik semua ada, jadi rasa lebih selamat. Bunyi cicak or bunyi ayam berkokok pon kadang-kadang aku terkejut. Ni sahkan kalau ada manusia yang bertopengkan manusia singgah kat rumah. Dua hari lepas, ada sorang penyangak ni mari tumpang basuh tangan. Ceittt dah laa paip tu betul-betul kat tepi tingkap bilik aku. Aku yang dengar tibe-tibe naik bulu roma. Terus keluar bilik tanpa off laptop. ==' sampai dia terOFF sendiri. haha naseb baek ayah aku x tau.
As usual, pukul 2 or 3 pagi aku akan tengok movie sama ada yang aku download atau Astro. Dah abis tu baru tutup tv dan tido. kira macam nak hilangkan perasaan takot kot. Hari ni lewat sikit tengok movie sebab tibe-tibe jea rasa nak edit blog.
Jadiiiiii.... akibat daripada perasaan tu, aku pon gatai tangan nak edit sikit blog aku. Dah serabut tengok header tu. Last-last aku buat yang simple jea. Tak ada laa sakit mata aku memandang blog ni. Esok aku nak sambung edit balik ==' tak puas lagi nak edit ni!
p/s: semalam pi bandar beli baju kurung baru utk majlis kesyukuran abang kedua aku yang kawin. aku pulak yang excited ni. Tema kat rumah wrna ungu. tapi takkan laa semua nak wrna samakan? so, utk baju aku dan kakak aku wrne ungu muda dan kain kitorang sama corak. EXCITED! 23/3 pergi PERAK!


THANKS FOR READING!