MAS MH370 - #PrayForMH370

Author: Shafinaz AinaTime: Sunday, March 09, 2014Total: 3 Comments
Bukan salah MAS
Bukan salah PILOT
Malah , bukan salah sesiapapun
Kerana apabila Allah berkata "
Kun faya kun"
Maka dengan sekelip mata benda
itu terjadi
Pray for them
Bukak jea facebook dengan twitter mesti ada jea kabar angin yang tak betul. Kita tunggu dari pihak berita TV3 or Astro AWANI laa. Jangan laa suka sangat nak nak post kabar angin yang dah jumpa ke apa ke. Yang duk copy paste tuh pon dah tahu yang kabar angin tu betul ke x takyah laa memandai jea nak post kat facebook or twitter. Kita doa jea laa semoga semuanya selamat.
Embedded image permalink

Embedded image permalink
Embedded image permalink
Some of pictures from twitter. #PrayForMH370



THANKS FOR READING!

3 comments

Sunday, March 09, 2014

semuanya sudah ditakdirkan..
ade hikmah di sebalik setiap kejadian yang berlaku

Sunday, March 09, 2014

Ketika kita sedang lena tidur, si pilot sedang berhempas pulas menyelamatkan keadaan & menjaga nyawa penumpang. Pray for them #MH370

Sunday, March 09, 2014

Semoga pesawat ni ditemui dalam masa terdekat...
Pray for MH370

Post a Comment