PEHAL LAA PULAK NIE??

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, March 01, 2014Total: 5 Comments
Dah dekat sebulan aku cuba nak edit benda ni. Tapi still tak jadi juga!
Maybe nie AFFECT sebab aku suka sangat nak edit blog ni. #lupa lak penggunaan untuk perkataan AFFECT dan EFFECT ^^
Someone, tolong aina boleh. Macam mana nak edit balik benda ni. Stress tengok benda ni setiap kali buka blog. Maybe kalau orang lain buka tak jadi macam yg berlaku kat Aina ni T_T

tengok banyak yg x nampak kan???


bile cursor pergi kt link tuh, baru muncul !


tengok tak ada kan?

Ada laa pulak!
Seriously, lama-lama jadi sakit hati! word POST A COMMENT pon tak ade. T_T


THE AUTHOR   
SHAFINAZ AINA



THANKS FOR READING!

5 comments

Saturday, March 01, 2014

ni maybe kena check balik kt edit html..cuba tgk kat hover..sebab bila cursor halakan kt situ baru words tu nampak..or bila cursor sentuh link, berubah warna..cuba cek balik code kt bahagian2 tu..rasanya laa..huhuu

Saturday, March 01, 2014

Yup. Betul tu. Saya rase dh betul :)

Saturday, March 01, 2014

Aina, orang rase aina kena edit kat html kot. Ce try cari hover link>font color. Tapi taktau laa tu kalu dok jadi. Hehe

Saturday, March 01, 2014

@Syafiqah Aqillah aina dh cuba kt hover/ a.link n semua yg b'kaitan dgn link. tapi still x jadi. kalau jadi pon. kt blog archive tuh akan jadi 2 beza wrne. last2 aina tukar font jadi warne hitam. T_T

Saturday, March 01, 2014

Yeay , dah settle dah masalah . Hihi, cemana eh nak buat yang author , comment semua leta macam kat bawah post title tu ?

Post a Comment