Kolej Matrikulasi Selangor

Author: Shafinaz AinaTime: Tuesday, April 29, 2014Total: 4 Comments

First check gune sms, biar btol dpat kat selangor. Jauh nya. haha Jauh laa best kan? Hari tu bru jea balik dari selangor. Ni nak kne pergi plak kat selangor. (T ^ T)
Bila bagi tahu kat mak aq yg aku dapat matrik selangor tu. Mak aq cakap nk pergi ke? Takyah laa susah belajar matrik nih. Tunggu jea laa upu. Kalau tak dpat mara pon, tak apa. haha #speechless. Macam best jea matrik selangor tu. Tapi aku harap upu aku dapat apa yg aku nak. 
Ohhhh, MARA! kalau laa memang rezeki aku ni engineering. Bagi laa peluang kat aq ek? nak jugak p belajaq luar negara. Negara orang laa katakan.   (^∇^)


THANKS FOR READING!

4 comments

Tuesday, April 29, 2014

hehehe.. insyaAllah dapat mara tu. n smoga dapat upu yg awak idamkan. all the best.. leh terbang gi korea kan. =p

Wednesday, April 30, 2014

tahniah dik. mana2 pun belajar semuanya okay asalkan ada usaha and niat tu betul.

btw, boleh akak tahu tak font untuk header tu ape?

tq syg (:

Thursday, May 01, 2014

uhu.insya Allah.amin..pray for me tooo .lama2 cuti rse bdebarrr nak bljar blik .aha.otak rse mcm bkarat smcm je ni .>_<

Friday, May 02, 2014

Congrats :) btw join la GA ni http://eikingg.blogspot.com/2014/04/giveaway-eikingg_30.html , mudah je

Post a Comment