Last Week Story

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, April 05, 2014Total: 1 Comments
Holla! Holla! dah lama aku tak update. Sebenarnya bukan busy sangat. Sengaje jea membusykan diri. Last week abang kedua aku kawin dengan orang perak. Yeahh dapat kakak ipar baru! Nanti nak dapat abang ipar baru lak. Tunggu masa jea. Kakak aku dengan tunang die rancang suruh kerja dulu, nanti dah ok bru nk kawin.
Last week busy giler. Yela cuma aku dgn mak aku jea prepare untuk brg hntaran abang aku kat perak nuh. Balik kelantan, baru laa sedara-mara aku datang tolong apa yang patut. Walaupon ada sedikit masalah mase kenduri kat kelantan sebab abang aku salah bagi masa datang umah. Alhamdulillah semua berjalan lancar. 
Yang majlis akad nikah kat perak tu paling kelakar. Seumur hidup aku ni first time aku tengok orang cakap YESSS lepas akad nikah. #kecuali yang video aq tgk kat fb ary tuh. Semua orang terkejut bila abang aku jerit YESSS kuat-kuat lepas akad nikah tu. Ingatkan nk upload video, tapi takot die marah lak kalau dapat tahu. So, aku upload gambar jea laa nanti. Alhamdulillah, sekali lafaz jea. Sama macam abang sulung aku dulu. Sekarang dah ada anak dua.
Btw, aku ingat nak buat segmen sikit, simple jea. Tak perlu buat entry just komen kat entry segmen tu jea. Hadiah maybe topup jea kot. Tak ada sponsor. Kalau ramai yang nak join aku up laa sikit hadiah tuh. Kalau setakat 50 orang tak kot. Kalau nak aku buat segmen ni komen ramai-ramai yea. 
P/s: Actually, charger laptop aku hilang sebab tu tak update blog. Ni baru jea jumpa. Kalau nak update gune tab aku tu. Kecik sangat, susah nak taip. Komen "NAK" kalau nak suruh aku buat segmen tuh ^^


THANKS FOR READING!

1 comment

Saturday, April 05, 2014

Blogwalking^^

Jom join

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

Post a Comment