Short Entry

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, April 11, 2014Total: 0 Comments
So, segmen tu maybe aku x buat kot. blog pon malas nk update. Blogwalking lagi laa. Seminggu sekali jea aku update entry. Dah bosan dengan dunia blogger ni. haha ( ̄^ ̄)ゞ
Sekarang ni aku dah jarang buka laptop. online guna tab jea senang. lagi senang. Cume cepat abis bateri laa. Setiap hari aku cas. Klau nak bukak lptop rimas ah, kne tggu loading laa. Bukan sekejap, lama lak tuh. Sakit aty aku menunggu. Laptop aku mudah hang. Kakak aku cakap akibat selalu sgt download and tak guna kipas. Haha aku memang malas pon nak guna benda alah tu. Merimaskan. Kalau guna ipad lagi senang, just on pahtu online.
Skrg aku banyak membazirkan masa aku kearah baca manga, layan game dan tengok citer. Malas dah nak membazirkan masa aku untuk blog. Nnti bila aku rasa rajin nak update blog balik, aku update laa. Aku rasa nk ubah tema blog ni laa. Warne pink? Σ(・□・;)comel tak?  Haha seriously aku cakap aku memang anti pink. Masa kecik jea laa aku prnh pakai jam pink.
Aku suka tengok brg2 prmpuan. Tapi aku tak minat nk pakai sbb rasa mcm lain jea bila aku pakai. Maybe sbb aku rapat dengan abang2 aku kot. Aku lebih terarah boy's stuff. Kakak aku tu selalu jea b'kepit dgn kwn2 die. Aku ni pulak jenis tak suka keluar umah. Lebih rela terperap kat umah mase cuti. Sampai ayah aku tegur asyik main laptop, ipad dgn tengok tv jea kau ni. Tak bosan ke. Mak aku jwb biar laa, dia bkn kluar umah pon. haha *\(^o^)/*



THANKS FOR READING!