Daftar Matrik

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, May 21, 2014Total: 5 Comments
Lepas aku bincang dgn family aku, aku igt nak tunggu mara jea. Tapi alang-alang tu aku apply yg swasta dulu. Yang part aku apply swasta ni aq xnak citer ah. Biarlah rahsia~~~ *\(^o^)/*
So, nak dijadikan citer, result mara insyaallah keluar dalam minggu ni jugak. Ada yang bagitau dlm 23mei ni dan keatas. Harap laa betul. Penat dah aku tunggu. Setiap hari duk stalk fb mara nie. Bila nak umum pun xtau. *sigh* (T ^ T)
Insyaallah, berkat doa mak ayah aku, aku akan dapat yang tawaran mara tu. Amiin. Setiap hari mak aku cakap, ma yakin k.cik (nickname kt umah *kakcik*) akan dapat yang mara tu. Amiin amiin. Berkat doa seorang ibu. #alhamdulillah (^∇^)
Daftar matrik 26mei ni. Daftar upu kat ums, sabah 25mei ni. Ahhh, dua dua tarikh nak dekat sama. Result mara pun sama. Yang aku sedihnya, aku igt xnk yg upu kat sabah tu dan nak amik matrik sbb xnk susahkan mak ayah aku amik swasta yg beriban-riban tu. Tapi aku baru tahu sehari seblum tarikh last bayar yuran matrik.
Lepas aku google, ada yang cakap still boleh daftar lagi tapi daftar masa hari pendaftran kat matrik tu nanti. Betul ke? Agak keliru sekarang ni. Ingatkan boleh bayar yuran seblum daftar sebab nak tunggu result mara keluar. Tengok2 ada yang cakap last bayar yuran matrik 19mei hari tu. Betul ke?
Someone tolong bagi penjelasan kat aku. Boleh lagi ke nak daftar matrik ni? Tapi aku belum bayar yuran matrik kat bank. Boleh lagi ke aku nak daftar matrik tu ....
Sekarang ni tengah berharap dgn mara. Insyaallah aku dapat. Amiin . Harap apa yang mak dgn abang aku cakap tu betul. Semalam layan EXO First Box yang aq download. kahkahkah tak mampu nk beli, download pun jadi laa. Layan dgn mak aku yng baru lepas tengok Temptation of Wife. Mak aku cakap "Insyaallah, kalau ada rezeki mara k.cik leh belajar kay sana" .
Yang tak boleh blahh, masa part yang dorg main game soccer tu, mak aku ternampak si Kris tu. Hahaha mak aku tanya " Eh, comey nyer budak ni, laki ke pmpuan ni " Aku dlm hati untg laa kau Kris mak aku puji comel. Aku anak die nie tak pernah pun (T ^ T)



THANKS FOR READING!

5 comments

Wednesday, May 21, 2014

hahaha comel lah mak aina. mak aina pun minat exo eh? haha

Wednesday, May 21, 2014

@Puteri x minat exo pun. tapi die minat artis korea laki sbb mak aina ckp dorg comel (≧∇≦). kalu yg artis pmpuan mak aina x suke sbb seksi sgt. kah3

Wednesday, May 21, 2014

Hoho goodluck aina . InsyaAllah kalau ada rezeki ada la nanti. ^^

Thursday, May 22, 2014

selamat belajar ye aina!!
akak klik nestum sni

Thursday, May 22, 2014

goodluck untuk mara , semoga dapatlah ye :)

Post a Comment