Ascend P7 SmartPhones

Author: Shafinaz AinaTime: Saturday, June 21, 2014Total: 0 Comments
Bila buka blog, mesti ada jea iklan nuffnang yang phone Huawei ni duk berlegar-legar dalam blog. Klik iklan ni sebab nak tengok phone ni.

Mak aihh. Tak tau laa pulak Huawei ada smartphones. Aku tahu kewujudan Huawei ni pun sebab aku guna broadband yang tulis nama Huawei. Haha tak tau laa pulak ada smartphones. 

Memang perghhhhh ah phone ni. Ultra slim design! 6.5mm thin. ! Dengan Unibody Waterdrop Curve bagai. Canggih gila kot teknologi zaman sekarang. Haha


Kalau korang nak tau lagi korang search laa sendiri. Sekarang pun aku masih kekal dengan nokia 3310 aku tuh. Haha takde duit nak beli smartphones bagai. Guna yang murah jea.

Nak kumpul duit dulu baru beli phone baru. haha ^^




THANKS FOR READING!