Tahniah Sebab Dah Bergelar Ibu

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, June 20, 2014Total: 1 Comments
Yeahh, petang tadi aku dan mak aku jadi bidan tak bertauliah. Haha sambut anak kucing yang baru lahir. Si Kitty ni first time jadi "mak" sebab tu dari pagi tadi tak senang duduk. Asyik ikut aku jea.

Dalam kul 8 lebih tadi, mak aku cakap si Kitty ni dah beranak tapi baru keluar seekor jea. Punya excited aku g tengok si Kitty and anak dia tu. Hitam putih anak dia. Siapa laa bapak dia ek? kahkahkah. Usha perut si Kitty ni besar lagi. Maknanya ada lagi laa tu.

Tunggu punya tunggu. Tengok lagi sekor keluar. Tapi warna hitam putih jugak ==' Aku dengan mak aku punya laa takut kalau si anak kucing yang baru lahir tu mati. Sebab si Kitty ni susah tuutt tuttt anak dia tu. Perut dia agak besar jadi susah nak gerak. Terpaksa laa aku tolong dia walaupun agak berbau T^T

Akhirnya, anak kedua dah selesai. Nak tunggu lagi tak larat. Perut dia besar lagi, ada lagi kot anak kucing yang x keluar. So, kitorang biarkan dia urus sendiri. 

So, total kucing kat umah aku sekarang 7 ekor. Tak campur lagi anak si Kitty yang belum lahir. =='





THANKS FOR READING!

1 comment

Friday, June 20, 2014

wah.. eksaited nyaa.. jadi mama . hee ^^ msty comel kan semuanya :)

Post a Comment