AHLAN: Not Officially Medical Student

Author: Shafinaz AinaTime: Monday, September 21, 2015Total: 0 Comments
Sekian lama tak buka blog, akhirnya tangan ni pun laju jea on laptop sebab nak aktif kan balik mood berblogging gituu. Dari tahun lepas lagi nak edit blog, tapi sampai kesudah tak terusik. Stop pasal blog, nak update benda terbaru.

11/8/2015 flight dari Kota Bharu ke Kul, transit ke Bangkok selama sejam jea dan akhirnya selamat tiba di bumi Mesir. Kami seramai 23 orang pelajar perubatan dan pergigian kalau tak salah, datang dibawah Yayasan Islam Kelantan or YIK. Semua guna duit mak ayah sendiri dulu. Interview YAKIN belum lagi.

Kami yang tujuh orang ni pilih University Alexandria. 6 girls 1 boy, kena lah ikut senior pergi Alexandria. So far dah hampir sebulan kitorang di Mesir, alhamdulillah rumah sewa, barang-barang di rumah hampir complete kecuali yuran uni jea. hehehe Kitorang datang awal sebulan kat Mesir ni. Kiranye senior first year gituuu.

Tak banyak sangat tempat yang kitorang dah jelajah buat masa sekarang. Takpe laa sempat jea, 6 tahun disini. Will update in next entry about places yang saya dah pergi.

3/10 baru class kitorang start and yes kitorang raya korban di Mesir buat kali pertama. hahaha dont have baju raya dan Alia, Insyi and i going back to "Kampung" kat Cairo. haha kampung laa sangat. Act xnak balik pun, tapi terpaksa balik jugak. Nanti I update raya kat kampung I tu yee.

So, bye for now. Next update I post sekali dengan gambar iolls kat sini



THANKS FOR READING!