Final Exam for Semester 1

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, January 08, 2016Total: 3 Comments
     Lagi seminggu nak final sem 1. Rasa banyak lagi yang tak tahu. Tak tahu nak jawab apa time exam nanti. Seriously, yang mid exam hari tu dah down giler sebab markah rendah sangat.
     Bila scroll twitter banyak jugak yang cakap nak give up amik course medic ni sebab tak faham, and exam susah. Tapi sebab duit and fikir harapan mak ayah, tak jadi give up. 
    Serius aku cakap, time first lecture dulu satu pun aku tak faham. Lagi-lagi kalau biochemistry. Dia punya pathway kalau korang start dari awal tak faham, jawabnye nganga jea laa korang 1 jam lecture tu. Alhamdulillah, kawan-kawan kat sini semua support. Ada mentor/study group. So boleh laa nak catch up balik. 
     Sekarang ni kelas pun selalu habis lewat. Start dari pukul 8 sampai laa pukul 4 petang. Kadang-kadang lecture takde gap langsung. So, kitorang kena pandai-pandai cari masa nak solat. 
     Pernah kitorang habis kelas kul 2.30 and pukul 2.50 dah masuk asar. Cepat-cepat lari p masjid, solat. Well itu lebih kurang macam pengalaman laa kot.
    Yang ni nama dia Maru atau nama penuh Hagemaru. Hahaha kucing beli kot ni. Ni tengah teman mummy dia siap slide untuk presentation hari ahad ni. Ni pun lepas mummy dia merajuk ajak tido taknak. Berlagak puiii
    p/s: Sorry guys tak sempat nak blogwalking. InsyaAllah nanti winter break i bw sambil follow balik korang ye. Maalish :P


THANKS FOR READING!

3 comments

Friday, January 08, 2016

cutenyaaaaa

Wednesday, January 13, 2016

bestnya course medic. teringin nak amik. tapi sbb dulu tak suka biologi. so skrg baru nak nyesal.heee. tapi semua ni takdir. Allah yakin awak boleh buat. tajdid niat.mintak petunjuk.in shaa Allah ok.:)

Wednesday, May 18, 2016

Comel hagemaru. Nama artis wuuuu..hehe

Post a Comment