Chipsmore Punya Kawan

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, August 10, 2016Total: 1 Comments
Masa senang ramai, masa susah semua pentingkan diri. Tak perlu cakap pun aku akan cuba usaha, tapi kenapa nampak macam kau pentingkan diri. Nilai tu tak bukan sikit. Sekurangnya jangan laa buat ayat macam tu. Kecewa .

Agaknya ni petunjuk Allah nak bagi dekat keputusan aku buat sebelum ni. Takpe laa ni last. Dah macam kes putus cinta jea. hew hew hew

P/S: service Qatar Airways Malaysia teruk gila. Call tak angkat asyik cakap nk sambungkan dekat operator tapi hampehhh habis kan kredit aku jea duk call. Akhirnya try email Qatar Airways sndri, harap laa dorg reply secepat mungkin. 


THANKS FOR READING!

Takdir Manusia Berbeza

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, August 05, 2016Total: 2 Comments
Tak tahu laa kalau tajuk post berkait ke tak dengan apa yang aku nak ceritakan. Since balik hari tu malas benar aku nak on laptop update tambah pulak dengan kesihatan aku yang tak beberapa ok lepas sampai Malaysia. 

Tak serius sangat cuma cepat letih dan doktor bagi ubat untuk replace balik blood cell yang hilang. Alhamdulillah sakit tak teruk.

Result dah final year dah keluar dan result agak laa tak memuaskan. Tapi padan muka laa sebab tak study betul. Cuti ni kena study balik tak boleh main-main dah. 

Tipu kalau tak jealous tengok orang yang tak study sangat dapat result lagi better dari kita. Tapi nak buat macam mana kalau dah tu rezeki dia kan. And yuhuuuu lagi 2 bulan naik tahun dua jadi student medicine. 

Harap doakan keadaan aku semakin sihat :)


THANKS FOR READING!