Chipsmore Punya Kawan

Author: Shafinaz AinaTime: Wednesday, August 10, 2016Total: 1 Comments
Masa senang ramai, masa susah semua pentingkan diri. Tak perlu cakap pun aku akan cuba usaha, tapi kenapa nampak macam kau pentingkan diri. Nilai tu tak bukan sikit. Sekurangnya jangan laa buat ayat macam tu. Kecewa .

Agaknya ni petunjuk Allah nak bagi dekat keputusan aku buat sebelum ni. Takpe laa ni last. Dah macam kes putus cinta jea. hew hew hew

P/S: service Qatar Airways Malaysia teruk gila. Call tak angkat asyik cakap nk sambungkan dekat operator tapi hampehhh habis kan kredit aku jea duk call. Akhirnya try email Qatar Airways sndri, harap laa dorg reply secepat mungkin. 


THANKS FOR READING!

1 comment

Wednesday, August 10, 2016

I dont give a crap pun dengan orang macam tu.
Tinggalkan je huahuahua

Post a Comment