Takdir Manusia Berbeza

Author: Shafinaz AinaTime: Friday, August 05, 2016Total: 2 Comments
Tak tahu laa kalau tajuk post berkait ke tak dengan apa yang aku nak ceritakan. Since balik hari tu malas benar aku nak on laptop update tambah pulak dengan kesihatan aku yang tak beberapa ok lepas sampai Malaysia. 

Tak serius sangat cuma cepat letih dan doktor bagi ubat untuk replace balik blood cell yang hilang. Alhamdulillah sakit tak teruk.

Result dah final year dah keluar dan result agak laa tak memuaskan. Tapi padan muka laa sebab tak study betul. Cuti ni kena study balik tak boleh main-main dah. 

Tipu kalau tak jealous tengok orang yang tak study sangat dapat result lagi better dari kita. Tapi nak buat macam mana kalau dah tu rezeki dia kan. And yuhuuuu lagi 2 bulan naik tahun dua jadi student medicine. 

Harap doakan keadaan aku semakin sihat :)


THANKS FOR READING!

2 comments

Friday, August 05, 2016

It's okay babe. Try harder lepasni. InshaAllah.
Wish you all the best.

Thursday, August 11, 2016

tahniah :) papepun awak dah melakukan yang terbaik. try buat lebih baik akan dtg. berdoa byk2 taw :)

Post a Comment