Feeling Old?

Author: Shafinaz AinaTime: Sunday, October 23, 2016Total: 2 Comments
Hi guys. I guess im back again. Since my laptop skrin dia pecah seribu tak macam hati aku yang pecah tak mampu di repair lagi aku dah jarang on laptop. Dah laa pecah sebelum balik mesir. Terpaksa bawak my sis punya laptop.

Dia punya feel nak guna laptop kakak aku memang kosong~~ kosong~~. Nak tengok movie dalam tu pun jadi takde mood. (aku sorang jea ke yang mcm ni??) So next summer break wajib balik untuk ambil balik my laptop 😭

Btw since second year dah start tak sampai sebulan, dah ada exam end of module. only 25 mcq for 25 minutes. Nak jalan p uni pun dah amik masa 30 minutes. Kau rasa? 

And adik-adik first year pun dah sampai and dah start kelas.(acah-acah senior 😛). But tak sempat nak berjumpa gitttewww. Maybe terserempak otw ke uni tapi tak perasan kot. Biasa laa bila i jalan dah tak kiri kanan dah, except bila nak lintas jalan. 

For sure kitorang hakak-hakak dgn abang senior tahun dua ni dah kebal and pro bila nak lintas jalan kat mesir ni. Walaupun kadang-kadang guna local egyption as a shield setiap kali nak lintas. Mana tak nye asyik nampak jea budak malaysia nk cross the road makin laju pulak kereta. But tak semua, ada jea egyption yang baik slowkan kereta bagi kitorang lintas. (sebab kitorang comel kot.) muahhh ciked.  lol




THANKS FOR READING!

2 comments

Tuesday, October 25, 2016

Singgah sini :)
Ditunggu singgah baliknya dari Staedtler Pensil Terbaik Untuk Anak

Monday, November 07, 2016

Hi Shafina, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

Post a Comment