Hi and Hello

Author: Shafinaz AinaTime: Sunday, March 05, 2017Total: 1 Comments
Hi guys. so this my first post in 2017. I'm already in second year faculty of medicine and next week end of module 11 already. *sighs*

Dang! i really hate it when someone having bad mood and then engko lepaskan kat orang. Buat muka ketat bila orang tanya buat bodoh padahal tadi elok jea gelak sakan. *sorry for my harsh words*

Actually bukan main point nak sharing pasal tu sekarang. Tahun ni maybe i gonna celebrate hari raya dekat egypt ni. *nangis peluk bantal* and the *good* new is minggu raya tu pun kitorang still exam. well egyptian dorang tak meriah sangat untuk hari raya, dorang lebih meriah raya korban.

i forgot to share with yo guys about my winter break trips ke matruh siwa and hurghada, Tbh, matruh tak fun sangat, but hurghada perghhhh menyesal giler tak diving. tak tau pulak diving kat tempat lain kena ada lesen tapi kat sini takpe jea kalau takde lesen. And serious pantai dia lawaaa giler. nak pergi lagiii plsss...

*dah pening dengan settings baru blogger. dengar kata dah kurang orang join blogger, dah pecen gitu. lol





THANKS FOR READING!

1 comment

Monday, March 06, 2017

Hehehe... Sabarlah ye, merasa juga beraya di perantauan. Nanti boleh share sambut hari raya kat sana!

Kawan tu stress kot, tapi tak best lah kan orang lain pulak kena tempiasnya. Mungkin boleh elak lepas ni, kalau nampak dia buat muka ketat tu jangan dekat atau jangan tegur sebelum kena sembur. (ke salah?) Heee..

Seronoknya pandai berenang! Hmm, berenang pun tak pandai apatah lagi nak diving. Berangan je mampu. Hahahaha

Post a Comment